Сьогодні, 27 серпня, під час ранкової атаки Хмельниччини травмувався 12-річний хлопчик. Наразі він перебуває у Старокостянтинівській багатопрофільній лікарні.

Уже тричі на Хмельниччині оголошували повітряну тривогу. Опісля нічних ворожих атак на Хмельниччині горіли приватні будинки та контузило чоловіка. Тоді Сили ППО знищили в межах області 8 повітряних цілей. Під час ранкової повітряної тривоги, яка тривала з 08:55 до 10:42, в межах області сили ППО знищили ще чотири повітряні цілі.

Стало відомо, що внаслідок атаки поранень зазнала 12-річна дитина.

Матір хлопчика пані Галина розповіла ХМ-ІНСАЙД, що під час повітряної тривоги її діти разом із бабусею ховались у підвалі. Хлопчик захотів у туалет, вийшов на вулицю і в той момент пролунав вибух.

Побачивши поранену дитину, жінка одразу зателефонувала до «швидкої». Медики наклали йому джгут, зупинили 12-річному хлопчику кровотечу та доставили до Старокостянтинівської багатопрофільної лікарні.

Лікар ортопед-травматолог Геннадій Цимбалюк повідомив ХМ-ІНСАЙД, що дитина прооперована, його стан стабільний і загрози життю немає.

«Кістка та сухожилля нижньої кінцівки не ушкоджені, є глибоке ураження м’яких тканин. Ми вилучили сторонній предмет, і зараз наш маленький пацієнт перебуває у відділенні анестезіології та інтенсивної терапії», – зазначив лікар.

Він додав, що є домовленість про переведення хлопчика завтра до Хмельницької обласної дитячої лікарні.



Джерело: xm-inside.com