Щодня, в зоні бойових дій, у наших захисників виникає потреба у ремонті автомобілів, броньованої та різноманітної специфічної техніки, яку не завжди можливо доставити до сервісних центрів.

Тому сьогодні, завдяки співпраці обласної військової адміністрації з БФ “Авангард” та ГО “Валіза Добра” військовим підрозділам Хмельниччини передали дві мобільні станції технічного обслуговування.

Як повідомив начальник Хмельницької ОВА Cергій Тюрін, до обласної військової адміністрації звернулися військовослужбовці із специфічним проханням про необхідність мобільних СТО. Далі волонтери, отримавши технічні вимоги взялися за створення цих надзвичайно важливих проектів.

Перше авто – це потужний вантажний автомобіль, який здатний долати великі відстані та рухатися непересіченою місцевістю. В кузові вантажівки компактно розмістилася повноцінна майстерня: столи, електроприлади, станки, зварювальне обладнання, компресор, генератор, тощо. Окрім цього, в фургоні також вдалося відділити зону для відпочинку, у якій знайшли своє місце ліжка, розраховані на 4 бійців, полички, побутова техніка та розетки для неї.

Другий автомобіль представляє собою пікап оснащений різноманітним ремонтним приладдям, просторим багажним відділенням, а за необхідності його можна переобладнати і для виконання бойових завдань. Основне його призначення – це оперативна доставка необхідних запчастин до поламаних авто та ремонт техніки у польових умовах.

Джерело: ngp-ua.info