Сьогодні Ярмолинецька громада провела в останню путь загиблого воїна Сергія Гуцала.

Після повномасштабного наступу росії на Україну в лютому 2022 року захисник у перші ж дні прийшов у військкомат, щоб приєднатися до українських оборонців. Тоді йому сказали зачекати. Та вже у травні того року його мобілізували, розповідають у громаді.

Служив командиром інженерно-саперного відділення. За сумлінну службу був удостоєний високих нагород – відзнаки Президента України «За оборону України» та Подяк від командування й обласної військової адміністрації.

Був на військових навчаннях в Іспанії. Виконував бойові завдання на Донецькому і Сумському напрямках. У 20-х числах червня цього року вдалося побувати вдома. 21 серпня Сергій зателефонував рідним, після того на зв’язок не виходив…

29 серпня рідним воїна повідомили трагічну звістку про його загибель на фронті. Свій останній бій головний сержант Сергій Гуцал прийняв 27 серпня 2024 року. Зі свідчень командування, Сергій допоміг вийти з-під обстрілу товаришам, але сам загинув. Відтепер йому назавжди 38…

У воїна залишилися мати, сестра, 9-річна донечка. Місцем останнього спочинку загиблого воїна головного сержанта Сергія Гуцала стало кладовище у Ярмолинцях.

Джерело: ngp-ua.info