Обов’язковий атрибут кожної жінки – це фен для сушіння та укладання волосся. Сьогодні вони випускаються в різних варіантах і виконаннях, а одним з найвідоміших і перевірених брендів прийнято вважати компанію BaByliss. Французький бренд випускає безліч моделей фенів, як для побутового, так і професійного використання.

Розробки включають використання інновацій, нових ідей та рішень, враховуючи при цьому запити покупців. Практично кожен фен для волосся babyliss доповнюється іонізацією, декількома режимами температури та швидкості, а також різноманітністю насадок. Оптимальний функціонал стане гарантом ідеального укладання.

Швидкість повітряного потоку

Одна із унікальних характеристик фенів BaByliss PRO. Цей параметр вказує, наскільки сильно дме повітря з використанням насадки концентратора. Буває три варіанти швидкісного режиму:

  • до 120 км/год (відмінне рішення для короткого та рідкого волосся);
  • від 120 до 170 км/год (оптимальний вибір для густого та довгого волосся, фен підходить для дому та професійного використання);
  • від 170 км/год (рішення для найскладніших видів укладок для конкурсів та змагань).

Майстрам із салонів краси краще вибирати останній варіант повітряного потоку, що виключає обмеження та проблеми при черговому укладання.

Потужність

Основна потужність до 97% використовується для нагрівання ТЕНу і тільки показники, що залишилися, для створення потоку повітря за допомогою мотора. Чим вища потужність, тим більша температура нагріву і тим швидше вдасться висушити волосся. Фени з невисокою потужністю можуть використовуватися для укладання тонкого волосся. Висока потужність фена ідеально підійде для неслухняних та жорстких локонів. Майстрам буде простіше працювати і за короткий термін вони зможуть виконати укладання, забезпечивши жінці той чи інший образ.

Режими роботи

Майже всі сучасні фени доповнюються функцією Cold Shot. Загалом, виробник BaByliss пропонує у своїх фенах такі функції та можливості:

  • підбір температури у різних діапазонах;
  • інтенсивне та швидке висушування;
  • якість фіксації;
  • складність укладання.

При укладанні є можливість швидко перейти на потрібний режим, щоб подуло холодне повітря, і тим самим зафіксувати пасмо волосся.

Дизайн корпусу

Виробник пропонує різні форми виконання, тому на вибір представлені такі фени:

  • компактні (невеликі фени для особистого використання, легкі та практичні, а рука при тривалому використанні пристрою не втомлюватиметься);
  • середні та подовжені (моделі для професійного застосування в салонах краси, додатково корпус може застосовуватись для використання різних насадок та брашу).

Ручки з невеликим ухилом не дуже зручні у разі самостійного використання, і тільки майстрам вони підходять. Вертикальна ручка вважається універсальною та ідеально підійде для особистого використання в домашніх умовах.

Іонізація

Її наявність є гарантом щадного впливу на волосся. Від природи волосся позитивно заряджене, а при підвищенні температури заряд лише посилюється та створює електризацію. Локони починають стирчати в різне волосся і його складно приборкати. Іони, що випускаються разом із повітрям із фена, допомагають знизити статичну напругу і тим самим гарантувати захист.

Джерело: ngp-ua.info