Хмельницькі поліцейські видворили за межі країни нелегального мігранта із Молдови, який злісно порушував міграційне законодавство.

За інформацією поліції Хмельниччини, правоохоронці встановили, що іноземець приїхав в Україну ще у 2021 році. Але після закінчення відповідного терміну перебування не залишив її межі. Також, всупереч законодавству, не звернувся до державних органів для отримання посвідки на тимчасове чи постійне проживання.

Більше того, у листопаді 2023 року відносно чоловіка відкрили кримінальне провадження за використання завідомо підробленого документа — він керував транспортним засобом на підставі фальшивого водійського посвідчення.

Тоді іноземця у зв’язку із порушенням вимог міграційного законодавства зобов’язали залишити країну у строк до 24 квітня 2024 року, але і цю вимогу чоловік порушив. Тож було прийняте рішення про примусове видворення нелегального мігранта”, – йдеться в інформації.

Учора, 4 вересня, працівники міграційної поліції спільно зі співробітниками міграційної служби в Хмельницькій області, після складання на громадянина Молдови протоколу про адміністративне правопорушення за ст. 203 КУпАП (порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні) супроводили його до пропускного пункту “Могилів-Подільський. Там передали прикордонникам для завершення процедури видворення.

Нагадаємо, на Шепетівщині затримали 39-річного нелегала-кримінальника з рф



Джерело: xm-inside.com