У Нетішині поліцейські оголосили підозру жінці, яка вчиняла домашнє насильство стосовно своєї 79-річної бабусі. Їй загрожує до двох років позбавлення волі.

За інформацією поліції Хмельниччини, зловмисниця систематично ображала пенсіонерку, з якою проживала разом.

Підозрювана, перебуваючи напідпитку, систематично влаштовувала вдома скандали. Жінка ображала свою бабцю, через що старенька перебувала в постійному стресі.

“Поліцейські кожного разу, як отримували виклик від потерпілої, виїжджали на місце, проводили з кривдницею профілактичні бесіди, попереджали про відповідальність. На неї складали адміністративні протоколи, виписували заборонні приписи”, – розповідають правоохоронці.

Та такі дії, за їх словами, мали короткочасний вплив — зловмисниця продовжувала ображати бабусю.

Як наслідок, стосовно фігурантки слідчі Шепетівського райуправління поліції відкрили кримінальне провадження за ст. 126-1 (домашнє насильство) Кримінального кодексу України. Нещодавно їй оголосили підозру. Санкція статті передбачає альтернативні види покарання, найсуворіше з яких — до двох років позбавлення волі.

Зазначимо, торік до поліції Хмельниччини надійшло понад 8 тисяч повідомлень про домашнє насильство.

Як інформував ХМ-ІНСАЙД, суд звільнив хмельничанку від штрафу за домашнє насильство щодо чоловіка. Також на Кам’янеччині судитимуть кривдника матері. Крім того, суд на Шепетівщині виніс вирок домашньому кривднику.



Джерело: xm-inside.com