Прийшовши до тями в лікарні, 7-річна Оленка одразу запитала, де поліцейський, який підтримував її в перші хвилини після ДТП. Правоохоронець відвідав дівчинку.

Нагадаємо, 16 вересня 7-річна дівчинка, переходячи дорогу, потрапила під колеса автівки. Про цю автопригоду ХМ-ІНСАЙД писав ТУТ.

Одним із перших, як повідомляють у поліції Хмельниччини, на місці автопригоди опинився сержант поліції Ростислав Ковальський, який заспокоював дівчинку та був з нею поряд до приїзду «швидкої».

Учора, 24 вересня, поліцейський сектору реагування патрульної поліції відвідав дівчинку в лікарні.

“Опинившись на місці ДТП, я зрозумів, що Оленка травмована. Знаю, що потрапити у ДТП – це великий стрес. Тим паче, для дітей. Аби вона не боялася, я постійно повторював, що все буде добре і не залишав її, допоки не приїхала «швидка». І сьогодні я щиро радію, що цій маленькій дівчинці вже набагато краще”, – каже Ростислав.

Поліцейський із собою приніс гостинці та дитячі книжечки. Серед них — історії про дитячого улюбленця Славка Хоробрика авторства подільської письменниці Оксани Радушинської.

Наостанок правоохоронець здійснив маленьку мрію Оленки — познайомив її зі службовим авто. І пообіцяв, що як тільки вона одужає, він її обов’язково покатає.



Джерело: xm-inside.com