Одна з автопригод сталася у Красилові – зіткнулися два мотоцикли. Інша – у Хмельницькому. Тут не розминулись двоколісний і легковик. В обох випадках слідчі відкрили кримінальні провадження та встановлюють обставини подій.

Деталями автопригод поділились у поліції Хмельницької області.

Учора, 25 вересня, близько 17:50 у місті Красилів по вулиці Центральній відбулося зіткнення між мотоциклом Livan, за кермом якого перебував 59-річний місцевий житель, та мотоциклом Sprint під керуванням 28-річного чоловіка, теж місцевого жителя.

В результаті автопригоди обоє мотоциклістів травмувалися.

Інша дорожньо-транспортна пригода сталася у Хмельницькому близько 23:00 по вулиці Степана Бандери. Зіткнулися автомобіль Volksvagen під керуванням 23-річного хмельничанина та мотоцикл Honda, за кермом якого перебував 38-річний місцевий житель.

Внаслідок аварії мотоцикліст отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до Хмельницької обласної лікарні.

“За обома фактами слідчі Хмельницького районного управління поліції відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілим тілесні ушкодження) Кримінального кодексу України і наразі встановлюють усі обставини подій”, – інформують правоохоронці.

Як повідомляв ХМ-ІНСАЙД, нещодавно підлітки на мотоциклі потрапили у ДТП на Теофіпольщині. Інший мотоцикліст загинув після зіткнення з відбійником на Кам’янеччині. Також днями у водія мотоцикла хмельницькі патрульні виявили “липові” документи.



Джерело: xm-inside.com