Родинам захисників, які загинули в російсько-українській війні, вручили їхні високі державні нагороди. Ними удостоєно трьох красилівчан.

Учора, 26 вересня, міський голова Красилова Ніла Островська разом з першим заступником голови Хмельницької районної військової адміністрації Віктором Паламарчуком, представниками Хмельницького районного ТЦК та СП та 4 відділу Хмельницького РТЦК та СП вручили державні нагороди рідним трьох загиблих героїв Красилівської громади.

Згідно з указами Президента України, за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно) нагороджено:

  • головного сержанта Віктора Олександровича КРИВИНЧУКА;
  • солдата Володимира Олександровича ІЛЬЧЕНКА;
  • солдата Павла Сергійовича СТОРЧАКА.

“Важливо берегти в пам’яті спогади про наших захисників, адже вони віддали найдорожче, що в них було – своє життя. Нехай їхні душі знайдуть спокій, а їх подвиг завжди буде прикладом мужності та відданості для нас усіх”, – наголосила очільниця громади.

Нагадаємо, днями шістьох бійців з Хмельниччини удостоєно посмертними орденами “За мужність” і медаллю «Захиснику Вітчизни». Також Головнокомандувач ЗСУ відзначив “Золотим хрестом” (посмертно) військового з Старокостянтинова.



Джерело: xm-inside.com