На Летичівщині до 7 з половиною років ув’язнення засуджено чоловіка, який до смерті побив односельця. Суд визнав 34-річного місцевого жителя винним у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень з летальними наслідками.

Про це повідомили у поліції Хмельницької області.

Нагадаємо, подія сталася у вересні 2023 року у селі Ялинівка: в одному з будинків знайшли тіло 69-річного чоловіка. Експертиза показала, що він помер внаслідок нанесення ударів. Правоохоронці встановили, що за два дні до того у загиблого гостював знайомий.

Під час спільного розпивання алкогольних напоїв між чоловіками виникла суперечка, в ході якої підозрюваний сильно побив господаря і пішов геть. Від отриманих травм пенсіонер помер”, – зазначають у поліції.

Правоохоронці розшукали і затримали зловмисника. Увесь період розслідування він перебував під вартою. З’ясувалось, що він і раніше притягувався до кримінальної відповідальності за побиття.

Нещодавно суд завершив розгляд матеріалів кримінального провадження і визнав 34-річного чоловіка винним за ч. 2 ст. ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Його засуджено до 7 років 6 місяців позбавлення волі.

Як повідомляв ХМ-ІНСАЙД, у цьому ж селі дачник підрізав ножем свою знайому під час спільного застілля.



Джерело: xm-inside.com