39-річний житель одного із сіл Білогірщини знехтував рішенням суду та приходив до матері та сестри й вчиняв щодо них психологічне насильство. Тепер йому загрожує пробаційний нагляд на два роки або обмеження волі на той самий строк.

Як повідомили у поліції Хмельниччини, 70-річна пенсіонерка та її 39-річна дочка потерпали від психологічних знущань власного сина (брата).

Адміністративні протоколи на порушника не вплинули. Не в змозі більше терпіти, жінки звернулись до суду.

“Щоб убезпечити потерпілих від домашнього насильства, суд заборонив кривднику знаходитися в місці їхнього проживання та перебування, а також спілкуватися з ними протягом 6 місяців. Однак чоловік, навіть після видачі судом обмежувального припису, приходив до жінок додому в стані алкогольного сп’яніння і влаштовував скандали”, – інформують правоохоронці.

Тому дізнавачі Шепетівського районного управління поліції оголосили фігурантові підозру за ст. 390-1 (невиконання обмежувальних заходів, обмежувальних приписів або непроходження програми для кривдників) Кримінального кодексу України. Невдовзі чоловік постане перед судом.

Як повідомляв ХМ-ІНСАЙД, у місті Полонне на Шепетівщині правоохоронці оголосили підозру жінці, яка вчиняла психологічне насильство над своєю 74-річною свекрухою.



Джерело: xm-inside.com