Завершилися роботи із облаштування ще одного найпростішого укриття у Славутському ліцеї. Тепер здобувачі освіти цього закладу уже відзавтра розпочнуть навчання в одну зміну.

Про таке повідомили у Славутській міськраді.

Протягом вересня та частини жовтня, як зазначається, в укритті провели низку важливих робіт: встановлення санвузлів, облаштування кабінок,  вентиляційної системи.

Усе зроблене дало можливість розмістити більшу кількість осіб. Тож ліцей із 17 жовтня організовує освітній процес в одну зміну, а не дві, як було раніше.

“Облаштовані укриття – це обов’язкова умова для очного навчання в умовах сьогодення. Навчальний рік Славутський ліцей розпочав, маючи два найпростіші укриття у власному приміщенні та доступ і дозволи на використання двох ПРУ, що знаходяться неподалік ліцею. Звісно, наявність нового укриття і можливість навчатися в одну зміну позитивно вплине на ефективність та продуктивність праці”, – розповіла директорка закладу Світлана Ліскова.

Крім того, як зазначили в муніципалітеті, робота щодо організації безпечного навчального процесу у громаді продовжується. Наразі оголошено тендер на капітальний ремонт укриття ЗДО №6 «Золота рибка», що також буде використовуватись для потреб Славутської гімназії № 6.

Як повідомляв ХМ-ІНСАЙД, для хмельницьких школярів збудували укриття за ₴25 млн



Джерело: xm-inside.com