Військовослужбовців з Волочиської тергромади посмертно удостоєно орденів “За мужність”. А мешканця Війтовецької громади відзначено знаком пошани від батальйону — посмертно.

Учора, 16 жовтня, заступниця голови Хмельницької РВА Заряна Попадіна спільно з міським головою Костянтином Черниченком та представниками районного і місцевого ТЦК і СП вручили державні нагороди родинам захисників.

Згідно з указом Президента України, за особливі заслуги у захисті державного суверенітету, територіальної цілісності, зміцненні обороноздатності та безпеки України, а також за вірність військовій присязі, орденом “За мужність” ІІІ ступеня (посмертно) нагороджено військовослужбовців Волочиської громади:

  • солдата Сергія ЗІНЬКА;
  • солдата Руслана БЕЗБОРОДОВА;
  • старшого солдата Владислава КОМАРА.

Також, командувачем військової частини А4395 нагороджено нагрудним знаком “Знак пошани 34 мотопіхотного батальйону” солдата Віталія Корольова – жителя Війтовецької громади.

«Подвиги та самопожертва наших хлопців стали основою нашого сьогодення та майбутнього. Тому наш обов’язок увіковічнити пам’ять про воїнів та стати гідною підтримкою для їхніх рідних. Вічна пам’ять і слава кожному, хто віддав своє життя за державу та за свободу кожного українця» – зазначила під час вручення посадовиця.

Нагадаємо, днями родинам шістьох героїв з Хмельниччини передали їхні посмертні ордени

Вічна шана захисникам!



Джерело: xm-inside.com