У перші тижні вересня громадська організація “Захист – об’єднання волонтерів” провела у Хмельницькій громаді благодійну акцію “Букет зів`яне – донат врятує. Замість традиційних квітів на свято знань, школи та дитячі садочки робили внески для забезпечення підрозділів Збройних Сил України необхідним обладнанням згідно із запитами. Днями волонтери відзвітували про результати.

За інформацією організації “Захист – об’єднання волонтерів”, упродовж акції вдалося зібрати 475 380 гривень. До благодійного заходу долучились 14 навчальних закладів.

14 запитів від військових закрито. За ці кошти було придбано: засоби радіоелектронної боротьби, генератори, інструменти, дрони, зарядні станції, антени та інше важливе на передовій обладнання”, – повідомляють волонтери.

Також, додають, відремонтовано автомобіль, який придбали благодійники з Британії. Машина служитиме нашим військовим на фронті.

В організації вдячні педагогам, батькам і дітям за активну участь, й певні, що кожен донат, незалежно від суми, є важливим для нашої перемоги.

(Фото: Наталія Кошай)



Джерело: xm-inside.com