Увечері в неділю, 9 червня, на відрізку дороги між містом Городок та селищем Сатанів Хмельницького району, сталась дорожньо-транспортна пригода із травмованими.

За інформацією поліції області, 37-річна місцева жителька за кермом автомобіля ВАЗ з’їхала в кювет і там зіткнулась із деревом.

У результаті автопригоди двоє пасажирів, 39-річний чоловік та 19-річна дівчина, отримали тілесні ушкодження. Їх госпіталізували до Городоцької багатопрофільної лікарні”, – йдеться в інформації.

Водійка, як повідомляють в Головному управлінні ДСНС у області, також травмувалась, втім, вочевидь, не потребувала госпіталізації.

На місці події надзвичайники вимкнули акумуляторну батарею пошкодженого авто ВАЗ, аби не допустити його подальшого загоряння та разом із медиками транспортували потерпілих до карети “швидкої”, – повідомляє рятувальна служба.

За фактом ДТП слідчі Хмельницького райуправління поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілим тілесні ушкодження) КК України і наразі встановлюють усі обставини подій.



Джерело: xm-inside.com