У Подільському лісовому офісі повідомили про загибель 27-річного воїна-лісівника Владислава Олійника із Хмельниччини

Владислав був мобілізований у лютому 2023 року. На посаді молодшого сержанта військової частини А-0284 80-ої окремої десантно-штурмової Галицької бригади пройшов непростий бойовий шлях.

Наприкінці травня поблизу населеного пункту Дружківка Донецької області 27-річний боєць отримав численні важкі поранення. 10 днів за його життя боролися медики: спершу у Дніпрі, а згодом і у столичному госпіталі. Попри старання лікарів 7 червня життя Владислава обірвалося.

Вдома у воїна-лісівника залишилися батьки та молодша сестра. Поховали Героя 11 червня у рідному селі Круглики Миролюбленської громади.

На війні загинув житель с.Колодіївка Олександр Іванович Кифоришин.

«Добрий, енергійний, чесний і дуже роботящий. 12 вересня захиснику мало б виповнитися всього 38 років. Молодому життю ще б розквітати і цвісти, як ті сади, які Олександр так любив доглядати. Усі ці роки він присвятив роботі в господарствах громади та сусідньої області й виростив не один врожай запашних фруктів. Війною обсипається самий цвіт нації, йдуть у вічність вірні сини країни.

Наша пам’ять завжди берегтиме світлий спомин про хороброго Героя. Щирі співчуття рідним та близьким» – йдеться у дописі голови Кам’янець-Подільської райради Михайла Сімашкевича.

Джерело: ngp-ua.info