У місті Красилів на Хмельниччині засуджено серійного злодія, який обкрадав будинки. На його рахунку — п’ять епізодів, а загальна сума збитку, завданого потерпілим, перевищує 100 000 гривень.

Про це повідомили у поліції Хмельницької області. Все почалось у липні минулого року, коли до місцевого відділку надійшов виклик, що невідома особа проникла у приватний будинок. За лічені хвилини поліцейські прибули туди і застали крадія “на гарячому”.

Зловмисник уже поскладав у пакети усе цінне, що знайшов у помешканні, та винести не встиг. Коли правоохоронці зайшли до будинку, злодій спробував сховатися під ліжком. Його затримали”, – інформують у поліції.

Правоохоронці з’ясували, що зловмисник – 32-річний місцевий житель, який раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини. Слідчі встановили його причетність до низки аналогічних крадіжок.

Фігурант проникав до приватних будинків та виносив побутову техніку, коштовні прикраси, годинники й інше майно. Загальна сума завданих збитків склала понад 100 000 гривень”, – зауважили в установі.

Нещодавно суд завершив розгляд справи і визнав красилівчанина винним у вчиненні крадіжки і замаху на крадіжку й призначив йому покарання у вигляді 5 років та 10 місяців позбавлення волі.



Джерело: xm-inside.com