Студентів Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії нагородили за участь у проєкті волонтерської допомоги учням шкіл (інтернатних закладів), які наразі перебувають в Республіці Польща. Проєкт було ініційовано Хмельницькою обласною військовою адміністрацією.

За інформацією ОВА, 38 студентів академії з різних курсів та спеціальностей зголосилися на волонтерську діяльність, щоб допомогти учням шкіл (інтернатних закладів) області з навчальними завданнями. Вони надавали консультації з різних предметів, проводячи онлайн-заняття та використовуючи зручні для спілкування платформи.

14 найактивніших та найвідданіших відзначилися не лише своїми знаннями та педагогічними здібностями, але й вмінням знаходити підхід до кожної дитини, надавати їй психологічну підтримку та підбадьорювати.

Сьогодні волонтерство набирає абсолютно різних форм, і педагогічної в тому числі. І дуже тішить те, що наші студенти – майбутні педагоги уже займають таку активну життєву позицію і допомагають своїм одноліткам не тільки в навчанні, але й надають психологічну підтримку”, – сказала керівниця апарату ОВА Оксана Вжешневська, звертаючись до студентів.

За патріотизм, активну життєву і громадянську позицію посадовиця вручила студентам почесні грамоти.

(Фото Хмельницька ОВА)



Джерело: xm-inside.com