Начальник Хмельницької обласної військової адміністрації Сергій Тюрін вручив державні нагороди та відзнаки видатним хмельничанам.

Так, відповідно до Указу Президента України, за значні заслуги у зміцнені української державності, вагомий особистий внесок у розвиток різних сфер суспільного життя, сумлінне виконання професійного обов’язку нагороджено орденами, медалями та званнями шестеро краян:

Орденом княгині Ольги ІІ ступеня:

  • СКОМОРОХОВУ Аліну Алімівну – генерального директора товариства “Тін Імпекс”, м. Хмельницький,

Медаллю «За працю і звитягу»:

  • КАЗІМІРОВА Дмитра Юрійовича – майстра виробничої дільниці служби департаменту акціонерного товариства “Хмельницькобленерго”.

Присвоєно почесне звання:

«Заслужений вчитель України»

  • ВАСІЛЬЧУК Валентині Григорівні – учительці Нетішинського ліцею №2 Нетішинської міської ради,

«Заслужений працівник освіти України»

  • ОЛЕКСАНДРЕНКУ Віктору Петровичу – професорові кафедри Хмельницького національного університету.

За вагомий внесок у розвиток волонтерського руху, зміцнення обороноздатності та безпеки держави, активну благодійну і гуманітарну діяльність нагороджено:

Відзнакою Президента України «За оборону України»

  • КІНДЗЕРСЬКУ Аллу Василівну – співвласника товариства з обмеженою відповідальністю  «Санаторій Лісова пісня», лікаря санаторію, члена спостережної ради фонду «Допоможемо дітям».

За вагомий особистий внесок у забезпечення розвитку освіти і науки, активну громадську діяльність, сумлінну працю та високий професіоналізм нагороджено:

Почесною грамотою Кабінету Міністрів України

  • ТУРОВЦЯ Юрія Миколайовича – професора кафедри кримінального права та процесу Хмельницького університету управління та права імені Леоніда Юзькова.

Джерело: ngp-ua.info