З настанням теплої пори року, особливо це стосується літа, необхідно вносити зміни в гардероб. Літо – той час, коли люди ходять на пляжі, купаються, тому потрібний гарний, оригінальний купальник, який легко придбати, якщо зайти в магазин одягу онлайн.

Різноманіття інтернет-магазину

Слід подивитися, які на сьогодні існують купальники жіночі.

Переважно різновиди діляться на суцільні (яки ще називають монокіні), а також відкриті: мова йде про роз’єднані моделі, де верх окремо від низу.

Закриті розділяються на декілька типів.

  1. Хай-нек. Така категорія відноситься до спортивних, для того аби тривалий час проводити у воді. Крім того, хай-нек рекомендується жінкам, які прагнуть приховати недоліки своєї фігури, наприклад, зайву вагу.
  2. Пландж. Добре пасує дівчатам, які мають невеликий зріст. Він візуально додає декілька сантиметрів до зросту, роблять силует трохи вищим. Його можна доповнити цікавою пляжною спідницею чи парео.
  3. Майо. Експерти радять його модницям, які мають змогу похизуватися гарним декольте. Плюс полягає також в тому, що такий купальник візуально подовжує ноги.

Серед відкритих рішень існує декілька різновидів, які підбираються за статурою.

  1. Бандо. Купальник, в якому немає бретелей. Ліф представлений суцільною тканиною, додатково передбачається пара щільних чашок. За допомогою крою зорово збільшить декольте.
  2. Бікіні. Поєднує в собі невеликий, вузький ліф та мініатюрні плавки. Зазвичай такий крій обирають ті дівчата, які бажають отримати рівну, шоколадну, однотонну засмагу. Дана модель підходить тим, у кого немає недоліків фігури, кому не потрібно нічого приховувати.
  3. Халтер. Особливість його в тому, що ліф складається з одної бретелі, або навпаки, зав’язується за шиєю. Чашечки мають невеликий ефект «пуш-ап».

В інтернет-магазині не складно підібрати варіант, який буде прикривати недоліки статури та підкреслювати плюси.

Як правильно обирати купальник

Виділяється декілька видів жіночих фігур. Важливо зуміти правильно обрати фасон, аби продемонструвати гарні сторони та скрити недоліки.

Наприклад, якщо у дівчини статура «пісочний годинник», вона має привабливі стегна, струнку талію та пишні груди. Така фігура пропорційна, немає мінусів, навпаки, показує жіночність. Вважається справжнім ідеалом.

Перевага фігури полягає в тому, що не доведеться спеціально обирати модель купальнику; для такого типу підійде будь-який (як відкритий, так і закритий).

Жінці легко підкреслити будь-яку частину тіла, наприклад, груди. В такому випадку краще взяти варіант з класичним декольте.

Також пропонується купити рішення з принтом.

Якщо жінка має фігуру типу «груша», значить, у неї виділяються стегна. Силует зазвичай нагадує літеру А. Купальник має бути таким, щоб візуально збільшити декольте, але відвернути увагу від широких стегон.

Бажано, аби ліф був світлого кольору: наприклад, білий або кремовий. Також рекомендуються горизонтальні акценти. Потрібно обирати тканину з блиском, яка буде приваблювати погляд до декольте.

Бажано, щоб плавки були темного кольору. Вони зроблять стегна візуально менше, також відвернуть свою увагу. Крім того, дизайнери радять матові, однотонні тканини, які допоможуть візуально витягнути силует.

З верхньою частиною купальника легко проводити будь-які експерименти. Наприклад, взяти модель з блискітками, різноманітними рюшами, широкими бретелями.

Що стосується стегон, краще прикрити їх під парео. Ліпшим рішенням стануть плавки з високою посадкою, яки додатково вигідно підкреслюють талію.

Якщо фігура – це «трикутник», варто навпаки, прикривати верхню частину.

Що стосується фігури типу «яблуко», слід відвернути увагу від живота. Для неї важливо правильно підібрати як суцільний, так і роздільний варіанти.

Придбати жіночий купальник легко, не виходячи з дому, в нашому інтернет-магазині Betega за доступною ціною. Для того, щоб оформити замовлення, телефонуйте за номером, який є на нашому сайті.

За допомогою спеціальних фільтрів дуже просто зробити покупку самостійно, для цього передбачений кошик. Доставка здійснюється по всіх регіонам. З приводу оплати краще консультуватися з менеджером: він підкаже, що ліпше і зручніше.

 

Джерело: ngp-ua.info