Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 7 липня, близько 16:20 селі Данилівка на Білогірщині. Там зіткнулись два легковика, травмувалась люди. Винуватець аварії був нетверезим.

За інформацією поліції Хмельницької області, 41-річний житель Хмельницького району на автомобілі Renault допустив зіткнення із автомобілем ВАЗ, за кермом якої перебував 69-річний місцевий житель.

У результаті ДТП водій ВАЗу та його 56-річний пасажир отримали тілесні ушкодження, їх госпіталізували до Білогірської багатопрофільної лікарні”, – йдеться в інформації.

Водія Renault поліцейські перевірили на стан сп’яніння: “Драгер” показав перевищення допустимого рівня алкоголю в крові у 12 разів.

Тож за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння, слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 286-1 КК України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до 3 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від 3 до 5 років.

Нагадаємо, внаслідок зіткнення авта і велосипеда у Білогір’ї жінку госпіталізували в реанімацію.



Джерело: xm-inside.com