Хмельницькі правоохоронці готують до видворення з України ще одного нелегала-кримінальника з росії. Третину свого життя він відсидів у виправній колонії на Шепетівщині за тяжкі злочини.

Учора, 8 липня, як повідомляють у поліції Хмельницької області, правоохоронці затримали 33-річного росіянина і помістили його до пункту тимчасового перебування іноземців. 

33-річний громадянин росії відбував 11-річне ув’язнення у Шепетівській виправній колонії за вчинення вбивства та шахрайств. Учора його термін ув’язнення завершився, проте прямо на виході нелегала зустріли співробітники міграційної поліції”, – йдеться в повідомленні.

Кримінальник не має права перебування на території України. Тож його доправили в підрозділ Державної міграційної служби, там на нього склали адмінпротокол про порушення міграційного законодавства. Після цього за рішенням суду його відвезли в пункт тимчасового перебування іноземців, де росіянин перебуватиме до видворення.

А звідти забрали 29-річного громадянина Молдови, якого затримали в Хмельницькому наприкінці травня і він вже пройшов усі необхідні перевірки. Його передали прикордонникам для завершення процедури видворення.

Заходи, як додають у відомстві, проводились у рамках оперативно-профілактичної операції “Мігрант”.

Нагадаємо, нещодавно на Шепетівщині затримали 39-річного нелегала-кримінальника з рф. Як повідомляв ХМ-ІНСАЙД раніше, понад 100 нелегалів із рф і Білорусі виявлено на Хмельниччині з початку повномасштабної війни.



Джерело: xm-inside.com