Подія сталася минулого місяця. До поліції звернулась схвильована матір 8-річного хлопчика, який вийшов з дому і зник у невідомому напрямку. Дитину допомогла знайти учениця місцевого ліцею 12-річна Саміра Шуляк — вона привела заплаканого хлопчика прямо до відділку поліції.

Хлопчик разом з мамою приїхав до Старої Синяви на гостину з Волині. Жили вони на околиці селища. Вранці дитина вийшла на вулицю і заблукала.

Спочатку рідні шукали хлопчика самостійно, потім звернулись до поліції. Під час пошуків поліцейський офіцер громади Михайло Литвинюк показав фото хлопчика Самірі та попросив одразу повідомити, якщо десь його побачить, інформують у поліції.

Згодом школярка справді натрапила на заплаканого хлопчика поблизу дитячого майданчика. Вона заспокоїла малого і вмовила піти з нею прямо до відділку поліції, де на нього чекала схвильована матір.

Начальник ГУНП в Хмельницькій області Руслан Герасимчук зустрівся з Самірою, вручив їй подяку Головного управління Нацполіції в Хмельницькій області та закликав у майбутньому поповнити лави поліції.

Джерело: ngp-ua.info