Меморіальну дошку Юрію Фролову встановлено на будинку в Кам’янці-Подільському, де проживав захисник. Юрій понад 20 років працював у КП “Міськліфтсвітло”. Мав і важливе серцю хобі – спортивний туризм. Його згадують як добру та щиру людину, справжнього патріота.

Про подію повідомили у міськраді.

Юрій Фролов народився 26 квітня 1975 року. Закінчив ЗОШ №8, здобув середню освіту за спеціальністю «Монтаж і експлуатація електроустаткування підприємств і цивільних споруд» у Кам’янець-Подільському індустріальному коледжі. Обрана професія сприяла тому, що строкову військову службу в 1994-1996 рр. чоловік проходив на посаді електрика. Після служби декілька років також працював електриком – у НВК №16. Понад 20 років пропрацював у КП «Міськліфтсвітло».

“Мав і важливе серцю хобі – спортивний туризм. Юрій був членом Хмельницької обласної федерації спортивного туризму та збірної області з водного туризму. У цьому спорті він із 2000 року. За цей час пройшов пішохідні та водні походи. Постійно брав участь у суддівстві обласних змагань, кубків і чемпіонатів України”, – розповідають в муніципалітеті.

Із приходом війни загартований спортсмен не зміг залишатися осторонь. На початку 2023 року Юрій був мобілізований до ЗСУ.

30 жовтня під час мінометного та артилерійського обстрілу поблизу села Роботине на Запоріжжі загинув, зазнавши поранень, несумісних із життям.

“Він до останнього подиху залишався вірним присязі українському народу. Його згадують як добру та щиру людину, справжнього патріота. Історія життя та героїзму воїна стане частиною «Книги памʼяті» героїв Кам’янець-Подільської громади”, – наголосили у міській раді.

Нагадаємо, нещодавно меморіальну дошку на честь загиблого сапера Олександра Шушкова встановили в Кам’янці-Подільському. А напередодні у Жванецькій громаді на Кам’янеччині відкрили Алею пам’яті полеглих захисників.



Джерело: xm-inside.com