Підсилення транспортом та обладнанням отримали бійці 36-го окремого стрілецького батальйону, який створено у квітня 2022 року в Хмельницькій області.

Начальник Хмельницької ОВА Сергій Тюрін повідомив, що минулого тижня громадське об’єднання “Спілка підприємців теле та кіноіндустрії” доставило для військовослужбовців партію автомобілів, один з яких додатково укомплектований FPV-дронами та квадрокоптерами Mavic.

Усе це вирушить до захисників у 36-й окремий стрілецький батальйон.

Посадовець зазначив, що наші мужні захисники щодня ризикують своїм життям, щоб боронити українську землю від російського окупанта. Їм необхідна постійна підтримка, як у автомобілях, так і в технічному оснащенні.

“Дякую Групі компаній “Формула смаку” за підтримку у вигляді FPV-дронів, Благодійному Фонду “Віра Нації” за квадрокоптери, ГО “Спілка підприємців теле та кіноіндустрії” за високопрохідний автомобіль. Пам’ятаємо, що тільки разом ми зможемо здолати ворога”, – наголосив Тюрін.

Нагадаємо, нещодавно евакуаційний автомобіль передали військовим на фронт волонтери із Хмельниччини. Також волонтери із Хмельниччини передали автомобілі для стрілецького батальйону поліції



Джерело: xm-inside.com