У Жванецькій сільській раді повідомили, що «на щиті» додому повертається житель села Руда – Тіщенко Сергій Олександрович.

Ще під час антитерористичної операції на сході України, у 2020 році підписав контракт на проходження служби у Збройних Силах України.

Загинув Тіщенко Сергій Олександрович 10.06.2022 року під час ведення бойових дій в напрямку сіл Ниркове -Миколаївка Сєверодонецького району Луганської області.

У Грицевській селищній раді повідомили, що 18 липня 2024 року помер внаслідок несумісних з життям поранень житель селища Гриців Порядко Григорій Григорович.

Сьогодні, 29 липня, у Старокостянтинівській громаді попрощаються із захисником України, солдатом Оленичем Максимом В’ячеславовичем.

Вірний військовій присязі, Максим, який вважався зниклий безвісти, загинув 13 червня 2023 року під час виконання бойового завдання в населеному пункті Новодонецьке Волноваського району Донецької області.

У Красилівській міській раді повідомили, що в зоні проведення бойових дій загинув молодий захисник, солдат Олександр Скоропад, 1998 року народження, житель с. Митинці, який боровся з окупантами з вересня 2022 року.

 

Джерело: ngp-ua.info