На Старокостянтинівщині поліцейські оголосили підозру жінці, яка обікрала 97-річну пенсіонерку. 27-річна сусідка старенької викрала 58 000 гривень із схованки потерпілої, а натомість поклала сувенірні гроші.

За інформацією правоохоронців, до поліції звернулася 97-річна жителька Старокостянтинівщини й повідомила про крадіжку грошових коштів.

Правоохоронці, виїхавши на місце події, встановили, що сусідка пенсіонерки, яка бувала в будинку старенької, знала, де та зберігає гроші.

“Поки потерпіла не бачила, жінка викрала усі її заощадження, а замість грошей поклала сувенірні купюри. Про крадіжку стало відомо, лише коли прийшов час розраховуватися за комунальні послуги. Підміну грошей помітили на пошті”, – розповідають у поліції

Тоді пенсіонерка й звернулася до правоохоронців.

Слідчі вже оголосили 27-річній жінці підозру за ч. 4 ст. 185 (крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України.

Наразі досудове розслідування завершено й обвинувальний акт скеровано на розгляд до суду.

Зазначимо, подібні випадки траплялись на Хмельниччині і раніше. До прикладу, розшукували псевдокомунальниць, які «розвели» пенсіонерку на сувенірні гроші. А молодик з Кам’янеччини розрахувався за телефон сувенірними грошима.



Джерело: xm-inside.com