Друк книжок уже давно став доступним для усіх бажаючих, але для авторів велике значення має собівартість друкованого видання, адже вона формує загальну ціну і комерційний успіх майбутньої книжки. Вартість друку залежить від багатьох чинників, втім, книжкова друкарня «ТАКИБУК» пропонує своїм клієнтам найвигідніші умови за високої якості кінцевого результату.

Складові вартості друку книг

Назвемо основні чинники, що впливають на ціну послуги «друк книг»:

  • наклад – чим він більший, тим нижчою буде собівартість однієї книги;
  • формат – стандартний виключає паперові відходи і позбавляє зайвих витрат;
  • тип паперу – офсетний або кремовий пухкий коштують менше, ніж крейдований;
  • кольоровість друку – чорно-білий друк є дешевшим за багатокольоровий;
  • ілюстрації – наявність і кольоровість ілюстрацій підвищує вартість друку;
  • палітурка – тверда складається з кількох елементів і потребує виконання багатьох операцій, м’яка виконується швидше і з використанням менш вартісних матеріалів.

Розраховуючи вартість друку книги, слід пам’ятати про можливість редагування і верстання, створення обкладинки й ілюстрацій, додаткове художнє оздоблення тощо.

Гнучка цінова політика

«ТАКИБУК» виконує друк книг будь-яким накладом, від одного примірника. Менеджери друкарні допомагають обрати оптимальний наклад, що зменшить собівартість книжки і дасть змогу оцінити купівельний інтерес до неї.

Перелік стандартних форматів, які пропонує книжкова друкарня, охоплює усі розміри, від кишенькового до надвеликого альбомного. Кожен з них виключає паперові відходи. Втім, за бажанням клієнта, можливе виготовлення книжок нестандартних форматів і форм, але це коштуватиме дорожче.

Книжкова друкарня пропонує кольоровий і монохромний друк книг, виконання ілюстрацій та нестандартне розміщення тексту, наприклад, у віршованій формі.

Значною мірою собівартість книжки залежить від типу палітурки. М’яка є бюджетним але недовговічним рішенням: сторінки скріплюються проклеюванням, а обкладинка зі щільного паперу або тонкого картону просто приклеюється до них. Її виготовлення займає від двох годин.

Тверда палітурка виглядає більш презентабельно. Аркуші зшиваються нитками в окремі зошити, які потім проклеюються і укріплюються капталом. Дві частини обкладинки з цупкого картону поєднуються між собою корінцем і кріпляться до внутрішнього блоку за допомогою форзаців, на обкладинку наноситься декоративне покриття. Процес виготовлення триває від двох днів.

Для зниження вартості видання також можливе виготовлення книжок з кріпленням на скоби, спіраль, пружину або кільця.

Зручний калькулятор вартості друку книг

Клієнти книжкової друкарні можуть самостійно розрахувати вартість друку книжки, скориставшись зручним онлайн калькулятором. Від охоплює усі популярні параметри друку і пропонує безліч конфігурацій.

Ціна друку книг

На друк книг ціна у «ТАКИБУК» є однією з найнижчих на поліграфічному ринку. Вона фіксується на момент замовлення і не змінюється у процесі виконання.

Додаткові послуги

Книжкова друкарня надає додаткові, безкоштовні, послуги:

  • ISBN-код для кожної нової книжки;
  • розсилку обов’язкових примірників;
  • відправку готового накладу замовникові Новою поштою;
  • розповсюдження книжки за використання інструментів видавничої групи «ГЕЛЬВЕТИКА».

«ТАКИБУК» завжди готова до співпраці. Надсилайте нам файли онлайн-формою https://takibook.od.ua/, залишайте повідомлення або телефонуйте за номером +38 050 555 00 69. Менеджери зв’яжуться з вами найближчим часом.

Джерело: ngp-ua.info