Поліцейські затримали зловмисника, який у Хмельницькому наніс ножове поранення 31-річному чоловікові. Після скоєного правопорушник сів на потяг і покинув місто. Однак, поліцейські оперативно вирахували його і затримали просто в потязі. Наразі слідчі вже оголосили нападникові підозру.

За інформацією поліції Хмельниччини, подія сталася 12 серпня близько 21:40.

На вулиці Героїв Маріуполя, що в обласному центрі, зіштовхнулися двоє незнайомих чоловіків. Між ними виникла сварка, в ході якої один із них дістав із сумки ніж та вдарив ним свого опонента у груди, після чого утік.

“Повідомлення про подію до поліції надійшло з лікарні. Випадкові перехожі викликали «швидку». 31-річного потерпілого госпіталізували”, – інформують правоохоронці.

Працівники поліції встановили, що нападник сів на потяг, який прямував до Ужгорода. Вранці наступного дня, коли потяг прибув на станцію у Волочиськ, поліцейські затримали його.

Зловмисником виявився 40-річний хмельничанин, який раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення подібних злочинів.

Наразі слідчі вже оголосили йому підозру за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від 5 до 8 років.

Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.



Джерело: xm-inside.com