Правоохоронці в місті Ізяслав, що на Шепетівщині, оперативно розшукали водія, який збив велосипедистку і зник з місця аварії. Зловмисником виявився 38-річний мешканець Київщини, який приїхав на гостину до родичів. На його автівці виявили характерні для ДТП пошкодження.

За інформацією райуправління поліції, аварія сталася вчора, 18 серпня, пів на десяту годину вечора в місті Ізяслав.

Водій автомобіля Ford Focus наїхав на велосипедистку, яка рухалася у попутному напрямку, та зник з місця ДТП, не викликавши ні швидку”, ні поліцію. У результаті аварії 59-річна місцева жителька отримала тілесні ушкодження у вигляді перелому лівої руки, її госпіталізували в травматологічне відділення Ізяславської багатопрофільної лікарні”, – йдеться і інформації.

Правоохоронці, отримавши повідомлення про ДТП, одразу почали пошук винуватця. За допомогою камер відеоспостереження спочатку встановили колір та марку авто, а згодом група реагування патрульної поліції розшукала автівку з характерними для ДТП пошкодженнями. Винуватцем аварії виявився 38-річний мешканець Київщини, який приїхав на гостину до родичів.

Перевірка показала, що чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння”, – зазначили в поліції.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілій тілесне ушкодження, особою у стані алкогольного сп’яніння слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286-1 КК України. Такі дії караються позбавленням волі до 3 років.

Як повідомляв ХМ-ІНСАЙД, у Волочиську засудили водія за п`яну ДТП, в якій загинули двоє підлітків



Джерело: xm-inside.com