Юному волонтерові із Хмельниччини Петрові лише 12 років, але він уже активно допомагає Збройним Силам України — відкладаючи кишенькові гроші, назбирав на купівлю аж трьох безпілотників. Учора, 23 серпня, із хлопчиком зустрівся начальник обласної військової адміністрації Сергій Тюрін, аби особисто подякувати та вручити відзнаку й  подарунки.

Про це Сергій Тюрін повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці. За його словами, Петро менше ніж за рік зібрав кошти на купівлю трьох FPV-дронів.

Спочатку, приблизно за пів року, зібрав на першого дрона. Потім, відкладаючи свої кишенькові гроші, назбирав на другого, і ось уже кошти на третій дрон передані волонтерам з благодійного фонду “Авангард”. Незабаром цей дрон буде переданий нашим захисникам для виконання бойових завдань”, – написав Тюрін.

Посадовець вручив Петрові почесну грамоту обласної військової адміністрації та пам’ятні сувеніри за вагомий внесок у розвиток волонтерського руху, активну благодійну гуманістичну діяльність і з нагоди Дня Незалежності України.

Я дуже радий, що наше молоде підростаюче покоління таке активне, цілеспрямоване та дбає про світле майбутнє. Дякую всім молодим людям, які роблять свій внесок у наше спільне майбутнє. Це чудовий приклад як батьківського патріотичного виховання, так і сформованої громадянської свідомості”, – наголосив очільник ОВА.

Нагадаємо, на Хмельниччині презентували другий том видання з історіями про дітей-волонтерів “Україна — це ми!”. Також ХМ-ІНСАЙД писав про двох школярок зі Старокостянтинова, які придбали обладнання для БпЛА військовим

(Фото: Фейсбук Сергія Тюріна)



Джерело: xm-inside.com