У Славуті на Хмельниччині з нагоди Дня Державного прапора України 23 серпня провели синьо-жовтий флешмоб, під час якого намалювали рекордний для міста стяг.

Організував флешмоб, як повідомляють у пресслужбі Славутського міськвиконкому, колектив міського Палацу культури.

Участь у заході взяли близько 200 осіб: вихованці та працівники Палацу культури, батьки дітей та усі охочі. Наймолодшій учасниці всього 1 рік та 8 місяців, а найстаршому учаснику – 68 років.

Крейдою намалювали жовто-блакитний стяг, рекордний за своїми розмірами для нашої громади”, – йдеться у повідомленні.

Також, завдяки благодійній лотереї спільними славутчанам вдалося зібрати близько 4 000 гривень для пораненого земляка — захисника Сергія. Під час флешмобу діти телефонним дзвінком передали воїну щирі вітання та побажання швидкого одужання.

У ході патріотичного заходу на дітей чекала весела розважальна програма, адже незважаючи на війну, діти повинні мати дитинство, а позитивні емоції, подаровані міським Палацом культури, зараз їм такі необхідні”, – зазначили у муніципалітеті.

А на згадку про флешмоб учасники написали свої імена на асфальті.

Як повідомляв ХМ-ІНСАЙД, у День Державного прапора України військовослужбовці урочисто підняли найбільший на Хмельниччині стяг у дендропарку в обласному центрі та прапор на Хмельницькій АЕС.

(Фото: Славутський МВК)



Джерело: xm-inside.com