Чоловіки з’ясовували стосунки просто у дворі багатоповерхівки. Коли аргументи закінчились, один з них вхопився за ніж. Поранення було смертельним – опонент помер під час реанімаційних заходів. Суд взяв 32-річного підозрюваного під варту. За скоєне йому загрожує до 15 років ув’язнення.

У поліції Хмельниччини повідомили, що подія сталася 24 серпня близько 15:20 у дворі будинку по вулиці Вайсера, що в обласному центрі.

Між 32-річним підозрюваним та 48-річним загиблим на ґрунті ревнощів виник конфлікт.

“У ході суперечки молодший чоловік вихопив ножа і вдарив опонента в груди. Від отриманих травм потерпілий помер під час надання йому невідкладної медичної допомоги. Зловмисник з місця події втік. Поліцейські затримали його неподалік від місця проживання”, – інформують правоохоронці.

Наразі слідчі вже оголосили фігуранту підозру за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Зазначимо, що раніше він вже відбув тривалий термін ув’язнення за вчинення аналогічного злочину.

На період розслідування суд взяв зловмисника під варту.

Нагадаємо, нещодавно поліцейські затримали зловмисника, який у Хмельницькому наніс ножове поранення 31-річному чоловікові.



Джерело: xm-inside.com