У Хмельницькому районі 28 серпня презентували ще одну локацію, де місцеві жителі зможуть отримувати окремі послуги сервісних центрів МВС через центр надання адміністративних послуг (ЦНАП). Тепер такі послуги надаватимуть у селищі Ярмолинці.

Про це інформують у пресслужбі Регіонального сервісного центру МВС у Хмельницькій області.

Зазначається, що презентація відбулась у ході робочої зустрічі за участі начальника Регіонального сервісного центру Миколи Іщенка, голови Ярмолинецької селищної ради Андрія Шутяка та директора ЦНАПу Юрія Загранюка.

Тепер у Ярмолинецькому ЦНАПі можна:

  • обміняти посвідчення водія;
  • відновити посвідчення водія після втрати чи викрадення;
  • зареєструвати транспортний засіб;
  • перереєструвати транспортний засіб у зв’язку зі встановленням газового обладнання та інші послуги сервісних центрів МВС.

«В області діє 5 територіальних сервісних центрів МВС, один – мобільний сервісний центр, який виїжджає за заявами місцевих громад. Завдяки співробітництву з Центрами громадяни можуть обмінювати та відновлювати посвідчення водія, а також здійснювати реєстраційні дії із транспортними засобами. Ми робимо все можливе, аби громадяни витрачали мінімум часу на отримання державних адміністративних послуг», — зазначив Микола Іщенко.

ЦНАП у Ярмолинцях розташований за адресою: площа 600-річчя Ярмолинець, 1.

Окрім нього, послуги сервісних центрів МВС можна отримати в Старосинявському, Білогірському, Нетішинському, Деражнянському  та Славутському центрах надання адміністративних послуг.



Джерело: xm-inside.com