Уряд на своєму засіданні погодив призначення заступником голови Хмельницької обласної державної адміністрації Владислава Фалюша.

«Кабінетом Міністрів України погоджено призначення Фалюша Владислава Валерійовича заступником голови Хмельницької обласної державної адміністрації», – написав представник уряду у Верховній Раді Мельничук у Telegram.

Владислав Фалюш наразі працює виконувачем обов’язків директора ДУ «Служба місцевих доріг Хмельниччини».

Попередньо працював у ДП «Хмельницька обласна служба місцевих автодоріг». Робота у Службі місцевих доріг для Фалюша профільна – він та його родичі здавна спеціалізуються на дорожньому будівництві.

Що про нього писали журналісти:

За інформацією видання «Крим.Реалії», компанія ТОВ «Дніпропром-М», бенефіціаром якої Владислав Фалюш був до квітня 2021 року, виявилася власником дорожньої техніки, яку в лютому 2018 року було завезено на територію материкової України з анексованого Криму через КПВВ «Чонгар» на адмінкордоні між півостровом та Херсонською областю.

Як встановили активісти громадського формування «Аскер», техніка використовувалася на будівництві Керченського моста в окупованому Криму. На території півострова техніка належала ТОВ «Крим Магістраль Строй», бенефіціаром якого з лютого 2017 року по листопад 2018 року був Валерій Фалюш, батько Владислава Фалюша, зазначили в Центрі журналістських розслідувань.

Окрім того, 30 жовтня 2014 року  Владислав Валерійович Фалюш, його сестра Юлія Валеріївна Фалюш та мати Наталія Григорівна Фалюш зареєстрували в Алушті ООО «Золотая середина», де кожному належить частка у  33%. Уставний капітал чималенький – 9,26 млн рублів. Основний вид  діяльності – надання інших місць для тимчасового проживання – свідчить, що компанія займається готельним бізнесом, йшлося у розслідуванні Центру журналістських розслідувань.

Джерело: ngp-ua.info