У Хмельницькій громаді підприємці презентували проєкт “Хмельницький Вдячний”, який об’єднав пропозиції бізнесу українським воїнам. Проєкт передбачає надання спеціальних знижок та пропозицій військовим і ветеранам.

Ідентифікувати такий бізнес можна за спеціальними табличками.

Стати частиною руху “Хмельницький Вдячний” може кожен охочий підприємець, залишивши заявку на участь на спеціально створеній електронній платформі. Там власник бізнесу може зареєструватися і на власний розсуд запропонувати знижку на свої товари чи послуги. Такий заклад матиме відповідне маркування.

Ми віримо, що підтримка захисників та захисниць є важливою складовою нашого суспільства, і знижки для них — це не лише маленький знак вдячності за їхню службу та наш захист, але й чудовий спосіб продемонструвати цінності вашого бізнесу”, – йдеться на платформі.

Станом на сьогодні, 6 вересня, в переліку є уже понад 50 точок продажу або надання послуг. Знижки для військовослужбовців та ветеранів коливаються від 3% до 100%.

Однією із перших, хто підтримав таку ініціативу, стала кав’ярня “Жених” у мікрорайоні Озерна. Відкрила заклад 22-річна хмельничанка Ірина Зам`яла у пам’ять про свого чоловіка Юрія Пододименка (позивний “Жених”), солдата-кулеметника 128-ї гірсько-штурмової бригади, який загинув під час штурмової операції на підступах до Херсона.



Джерело: xm-inside.com