У Старокостянтинівській громаді активно працюють три підрозділи добровільно пожежної охорони, які допомагають загонам Державної служби з надзвичайних ситуацій боротись із надзвичайними подіями в громаді. Зокрема, важливу роботу здійснюють із подолання пожеж унаслідок ударів країни-терориста рф.

Саме тому в громаді гостро постало питання щодо забезпечення технікою для ліквідації пожеж пожежників-добровольців, які звернулися до голови підкомітету цивільного захисту населення Комітету з питань екологічної політики та природокористування Верховної Ради України, народного депутата України від «Слуги Народу» Сергія Мандзія.

Нардеп домовився з німецько-українським товариством щодо передачі для Старокостянтинівської громади пожежного автомобіля.

Пожежники-добровольці, які щомісяця мають виклики щодо ліквідації надзвичайних ситуацій у громаді, вже отримали автомобіль. Сергій Мандзій привітав добровольців з оновленням матеріально-технічної бази та передав ключі від пожежної машини.

«Як один зі співавторів закону про добровільні пожежні охорони чітко розумію, наскільки матеріально-технічна база важлива на пунктах пожежної охорони, котрі віддалені від міст», – зазначив народний депутат України Сергій Мандзій.

Джерело: ngp-ua.info