Автомобільні акумулятори виробляють за сучасними технологіями, які забезпечують пристроям високі робочі характеристики, надійність, довговічність. Але навіть найякісніші зарядні пристрої можуть вийти з ладу. Тоді перед автомобілістом постає питання: який автомобільний акумулятор купити? Щоб спростити завдання вибору оптимальної моделі, ми склали перелік батарей, які мають найбільший попит у покупців інтернет-магазину AutoBaza.

Популярні зарядні пристрої для АКБ

До переліку найкращих входять такі зарядні пристрої:

  1. Bosch C3 03M. Прилад відрізняється компактністю та універсальністю. Волого- та пилозахищений корпус робить його стійким до негативних зовнішніх впливів. Підходить для підзарядження кислотних, гелевих і свинцево-кислотних агрегатів. Прилад має опцію інтелектуальної зарядки та відновлення батареї.
  2. АІДА 10S. Виріб українського бренду може використовуватися в температурному діапазоні від -10 до +40 градусів за Цельсієм. Підключення до акумуляторів здійснюється за допомогою затискачів. Підходить для відновлення заряду кислотних агрегатів.
  3. Intertool AT-3013. Модель заряджає кислотні батареї, оснащена амперметром, стрілковою індикацією. Відрізняється довговічністю, надійністю, супроводжується гарантією виробника на 12 місяців.
  4. Intertool AT-3024. Модель вирізняється компактністю, невеликою вагою, зручністю у використанні. Має рідкокристалічний дисплей, захист від короткого замикання і перегрівання.
  5. Дніпро-М СВ-30S. Виконує трансформаторне та імпульсне заряджання, призначене для кислотних АКБ.
  6. ARMER ARM-JS1200A. Прилад тайванського виробника у вологозахищеному і пилозахищеному корпусі, зі стрілковою індикацією, вбудованим вольтметром і амперметром. Призначений для підзаряджання батарей типу AGM, а також кислотних модифікацій.
  7. АІДА 30. Це пускозарядне пристосування має невелику вагу, компактні розміри, що дозволяє завжди мати його під рукою. Особливостями виробів є можливість експлуатації в широкому діапазоні температур, вологозахист, пилозахист корпуса, сумісність із кислотними й кислотно-свинцевими агрегатами. Прилад генерує імпульсний заряд, має інтелектуальну систему контролю заряджання, підключається до батарей за допомогою затискачів.
  8. Bosch С1 01M. Модель розроблена для підзаряджання гелевих, кислотних агрегатів. Має світлодіодну індикацію, інтелектуальні системи контролю заряду, підтримує холодну зарядку, вирізняється простотою та безпекою в застосуванні.

Також слід згадати моделі ARMER ARM-SC4F і АІДА 11. Вони мають гарну функціональність, зручні, прості та надійні в експлуатації.

 

Джерело: ngp-ua.info