Сьогодні, 21 вересня, 50 дітей наших захисників із Хмельниччини вирушили в подорож до Словенії. Там на них чекає насичена програма з різноманітними цікавими заходами. Поїздка стала можливою завдяки співпраці зі словенськими партнерами.

Про це інформують у пресслужбі Хмельницької обласної військової адміністрації.

Із дітьми поспілкувались та побажали їм хорошої дороги й відпочинку начальник ОВА Сергій Тюрін разом із Надзвичайним і Повноважним Послом Республіки Словенія в Україні Матеєю Превольшек.

Щиро дякую Пані Послу, за те що в нас є такі добрі друзі, які простягають руку підтримки в цей складний час, коли триває повномасштабна війна. Дякую за чудову можливість нашим дітям оздоровитися, адже діти це ті, за кого борються українські воїни і виборюють для них мирне небо над головою. Я впевнений, що ця поїздка стане незабутнім досвідом і залишить в серцях теплі спогади,” – Сказав Тюрін.

Для дітей, як зазначається, розроблена насичена програма з різноманітними заходами, екскурсіями та активним відпочинком. Вони відвідають найцікавіші місця Словенії, спробують місцеву кухню, познайомляться з культурою та традиціями європейської країни.

Ця поїздка – не просто відпочинок, а й знак поваги та вдячності нашим захисникам та їхнім сім’ям. Щиро дякуємо нашим словенським друзям за підтримку та співпрацю”, – додали в ОВА.

Нагадаємо, Республіка Словенія долучилась до реалізації на Хмельниччині проєкту “Адреса дитинства”.

(Фото: adm-km.gov.ua)



Джерело: xm-inside.com