Унаслідок атаки ворожими ударними безпілотниками у Хмельницькому в ніч на 22 вересня пошкоджений триповерховий житловий будинок та автомобілі. За попередньою інформацією, серед мешканців загиблих і поранених немає.

За словами мешканців будинку, у них вибиті вікна, знищений дах, туди впали уламки “шахеда” і сталась пожежа. В помешканні та третьому поверсі через ударну хвилю з’явились тріщини. Будівля потребує серйозного ремонту.

Як повідомив начальник Хмельницької ОВА Сергій Тюрін, зранку тут почали працювати комунальники. Першочергово потрібно буде накрити дах та заклеїти вікна. Утім, ще необхідно встановити збитки. 

Мешканцям, як зауважив очільник ОВА, виділять допомогу через програму “Є.Відновлення”, а крім того, в області є відповідний резерв.

“Є резерв будівельних матеріалів і він буде використаний. За необхідності ми вже зранку скомунікували з нашими міжнародними партнерами, які також готові надати допомогу”, – наголосив Тюрін.

Нагадаємо, у ніч на 22 вересня під час повітряної тривоги на Хмельниччині силами протиповітряної оборони знищено 8 ворожих “шахедів”.

(Фото Суспільне)



Джерело: xm-inside.com