В рамках візиту на Шепетівщину, заступник начальника Хмельницької ОВА Володимир Юр’єв провів робочу зустріч із підприємцями району, в рамках презентації президентської ініціативи Всеукраїнської економічної платформи «Зроблено в Україні». До спілкування долучилися народний депутат України Олена Копанчук, директор Хмельницького обласного центру зайнятості Віталій Бандирський, представники місцевої влади та бізнесу.

В ході спілкування із представниками місцевого підприємництва Володимир Юр’єв вкотре підкреслив важливість підтримки бізнес-середовища, адже комфортний “економічний клімат” в країні веде її до розвиненого майбутнього, повідомили в ОВА.

“Сьогодні, попри складнощі викликані російською агресією, нам вдається ламати стереотипи про те, що влада не допомагає розвиватися бізнесу. Адже завдяки впровадженню в державі сучасних ініціатив, таких як проєкт «Зроблено в Україні», розвивається наша економіка, створюються нові робочі місця, люди отримують весь необхідний інструментарій, що дозволяє втілювати мрії у реальність,” – розповів посадовець.

В свою чергу підприємці позитивно оцінили сприяння держави в отриманні фінансування, грантів на розвиток бізнес-ідей, допомозі в отриманні корисної інформації та консультуванню на різних етапах реалізації власних ініціатив. Окрім того, були взяті до опрацювання проблемні питання, які озвучили учасники засідання.

Принагідно, Володимир Юр’єв нагородив відзнаками обласної військової адміністрації кращих підприємців району за активну громадянську позицію, підтримку бізнес-ініціатив, значний вклад у розвиток національної економіки та вітчизняного виробництва та з нагоди відкриття офісу «Зроблено в Україні» у м. Шепетівка.

Джерело: ngp-ua.info