На Хмельниччині відбувся третій молитовний сніданок. Його приурочили до Дня працівників освіти.

Як зазначили в Хмельницькій ОВА, в Україні та області за останнє десятиріччя стало доброю традицією проведення молитовних сніданків.

Сьогодні, 2 жовтня, напередодні Дня працівників освіти, на Хмельниччині відбувся третій молитовний сніданок. Він об’єднав у спільній молитві керівництво області та міста, представників релігійних конфесій, військовослужбовців, волонтерів, педагогів та громадськість.

Присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять Героїв, які ціною власного життя боронили кордони держави. Також спільні молитви пролунали за здоров’я наших захисників та захисниць, мир та швидку перемогу, добробут громадян та освітян, за щасливе майбутнє нашої країни.

«Сьогодні ми у спільній молитві звертаємося до Господа Бога та просимо у нього заступництва і милосердя для усіх тих, хто сьогодні боронить нашу землю. Наразі 273 освітянина області стали на захист нашої України. Тож молимося за те, щоб вони повернулися додому живими, здоровими та з перемогою”, – наголосила заступниця начальника ОВА Оксана Вжешневська.

Читайте за темою:

У Волочиську відбувся молитовний сніданок до Дня Героїв

На Хмельниччині відбувся молитовний сніданок до Дня Конституції України

На Ярмолинеччині спільно молились за перемогу та донатили для “залізних” танкістів



Джерело: xm-inside.com