Учора, 2 жовтня, відбулося засідання Координаційної ради з безпеки дорожнього руху при обласній військовій адміністрації. Учасники зібрання обговорили заходи безпеки на автошляхах Хмельниччини.

Підсумками наради, яку провів заступник начальника ОВА Владислав Фалюш, поділились в ОВА.

Розпочалося засідання з заслуховування інформації про проведення профілактично-роз’яснювальної роботи серед учасників дорожнього руху з метою попередження дорожньо-транспортного травматизму, в тому числі дитячого та зменшення аварійності на автошляхах області. Доповіли представники ГУ Національної поліції та управління патрульної поліції в Хмельницькій області.

Про забезпечення здійснення системного контролю габаритно-вагових параметрів транспортних засобів та встановлення у разі необхідності заборони подальшого їх руху проінформував представник відділу державного нагляду (контролю) у Хмельницькій області Державної служби України з безпеки на транспорті. Також доповідач розповів про проведену роботу з дотримання вимог законодавства у сфері надання послуг з перевезення пасажирів.

На завершення члени Координаційної ради заслухали інформацію про забезпечення належного утримання доріг загального користування, вулично-дорожньої мережі під час погіршення погодних умов та підготовку до осінньо-зимового періоду 2024-2025 років.

“За підсумками наради прийнято ряд рішень, необхідних для зменшення аварійності на автошляхах області та підвищення рівня безпеки”, – підсумували в облвійськадміністрації.

Як повідомляв ХМ-ІНСАЙД, нещодавно на Хмельниччині обговорили безпечне надання перинатальної допомоги



Джерело: xm-inside.com