Цієї суботи, 5 жовтня, в Хмельницькому відбудеться благодійний забіг “Сталевий кордон 3.0”. Організатори планують зібрати кошти на РЕБ для прикордонників, які виконують завдання у зоні бойових дій.

Організатори запрошують охочих долучитись до спортивної акції. Уже 5 жовтня в обласному центрі відбудеться третій забіг “Сталевий кордон”. Учасники стартуватимуть у хмельницькому парку імені Чекмана об 11:00.

На вибір учасників пропонують дві дистанції — 3 чи 1 кілометр. Також проводитиметься дитячий забіг на 200 метрів. Наразі вже зголосилось понад 800 охочих.

“Мета заходу: зібрати кошти на засоби РЕБ, зарядні станції та генератори для прикордонників, які виконують завдання у зоні бойових дій. Ціль збору від 400 000 грн; пробігти дистанцію до Дня працівника освіти, щоб вшанувати працю всіх освітян; підтримати наших військовослужбовців, які захищають Україну; отримати позитивні емоції, показати приклад, вмотивувати себе та оточуючих і зробити свій внесок у перемогу”, – зазначають організатори

І анонсують, на вас очікує:

  • тематичні патріотичні медалі,
  • фотозона, де можна буде зробити пам’ятні фото з захисниками,
  • гарантовані подарунки для переможців у дорослих забігах та учасникам конкурсів,
  • особливі розваги для дітей та конкурси для дорослих,
  • задоволення від спілкування та відчуття єдності заради підтримки захисників.

Щоби долучитись до заходу необхідно зареєструватися за ПОСИЛАННЯМ або ж безпосередньо на місці заходу з 9:30 до 10:50.

Нагадаємо, перший забіг “Сталевий кордон” у Хмельницькому провели торік навесні. Його учасники зібрали 300 тисяч гривень. У квітні цього року відбувся другий благодійний забіг на підтримку “сталевих” прикордонників. Майже пів мільйона гривень зібрали під час забігу “Сталевий кордон 2.0”.

Як повідомляв ХМ-ІНСАЙД, нещодавно під час забігу в Кам’янці-Подільському зібрали понад ₴500 тисяч на реабілітацію військових. В Хмельницькому відбувся благодійний забіг «Воля вирішує все» на підтримку спецпризначенців. Також на житло для пораненого кам’янчанина під час забігу зібрали 465 тис. гривень. А під час другого благодійного забігу “Братерство сталевих” на підтримку Сил спеціальних операцій вдалося зібрати понад 210 тисяч гривень. Їх спрямували на закупівлю FPV-дронів для елітного підрозділу.



Джерело: xm-inside.com