Хмельницька обласна організації партії «Слуга Народу» відреагувала на викриття працівниками ДБР керівниці обласного МСЕК Тетяни Крупи, яка є депутаткою облради.

Заяву поширили на своїй сторінці у соцмережі.

Зазначили, що опублікована Державним бюро розслідувань інформація щодо діяльності керівниці обласного МСЕК “продемонструвала масштаби цинізму та втрати працівниками певних організацій відчуття реальності в країні, яка воює”.

“Коли вся Україна збирає кошти на ЗСУ, підприємства працюють у тилу для забезпечення наших військових коштами, коли кожен долучається до загальнонаціонального спротиву – дії особи, яка використовує свої службові повноваження для власного збагачення, – неприпустимі, особливо під час війни”, – йдеться в заяві.

Наголосили, що партійна організація дотримується принципів нульової толерантності до корупції та має конкретну позицію щодо таких осіб: вони мають бути покарані відповідно до вимог закону.

Таким людям не місце на посадах в органах влади, тим паче вони не можуть представляти інтереси громадян в органах місцевого самоврядування. Саме тому обласна організація партії «Слуга Народу» ініціює відкликання цієї особи, яка була обрана депутатом від партії, але не є членом партії«Слуга Народу», за народною ініціативою”, – підсумували в обласному партійному осередку.

Нагадаємо, вранці стало відомо, що родину топчиновників з Хмельниччини викрито на незаконному збагаченні на мільйони доларів. Мова про керівницю Хмельницького обласного центру МСЕК Тетяну Крупу, депутатку обласної ради, обрану від партії «Слуга народу» і її сина – Олександра Крупу, який очолює Головне управління ПФУ в Хмельницькій області.



Джерело: xm-inside.com