Сьогодні працівники ДБР викрили керівницю Хмельницького обласного центру медико-соціальної експертизи Тетяну Крупу та її сина, Олександра Крупу, на незаконному збагачені. Під час обшуків у них знайшли лише готівкою майже 6 мільйонів доларів США у різних валютах.

Чоловік керівниці МСЕК Володимир Крупа в коментарі для ТСН.ua висловив свою позицію наступним чином: “Я вважаю, що є компетенція кожного органу в цьому питанні. Мої адвокати, думаю, розберуться. Для Тетяни Василівни найму кращих адвокатів України. Правоохоронні органи мають не тільки до Тетяни Василівни претензії. Вони мали претензії і до мене. Почалось все з того, що мали претензії до мого сина. Він керівник пенсійного фонду. Я хочу сказати, що свою дружину та свого сина буду захищати. Я знаю, як їх захищати. Розберуться і правоохоронці, там теж є професійні люди. Якщо дійде до суду, то і суд розбереться. Буду захищатись і сам, бо знаю, що про мене збирають інформацію”.

До цього Володимир Крупа додає, що особисто суттєво допомагає ЗСУ та конкретному офіцеру, але не афішує це.

На запитання про те, звідки гроші, які зображені на фото правоохоронців, Володимир Крупа відповів так: “Фото, де я лежу? Навіщо це фото публікувати? Щось нічого немає, опублікували фото. Я не знаю справжнє чи несправжнє, але я знаю одне – є чинне законодавство. Я його знаю. Це законодавство дозволяє мені в його межах мати і готівку, і безготівкові кошти. Враховуючи те, що я фінансист і спеціаліст по коштах, як ви думаєте, я розберусь з цим питанням? Я думаю, що розберусь. І мене зрозуміють”.

На уточнювальне запитання про те, що це все ж таки за фото, Володимир Крупа відповів так: “Я не знаю, я не бачив його”.

Резюмуючи, Володимир Крупа каже: “Я завжди з оптимізмом дивлюся на будь-яку ситуацію, яка в мене стається. В мене були дуже складні ситуації. Я 22 роки працював керівником органу фінансового контролю. Доводилось мати справу з різними людьми. Якби я порушував законодавство, то 22 роки не працював би в такому органі. Я завжди намагався діяти в правовому полі, обставини бувають різними. Я звільнився з роботи, коли почалася війна, тому що на першому плані для мене були мої онуки”.

Джерело: ngp-ua.info