Нещодавно 50 дітей військовослужбовців з Хмельниччини вирушили в подорож до Словенії. Для них була розроблена насичена програма з різноманітними заходами, екскурсіями, активним відпочинком, знайомство з культурою та традиціями країни.

Аби привітати юних мандрівників та дізнатися про те, як пройшла подорож з ними зустрівся заступник начальника ОВА Владислав Фалюш.

“Дуже радий, що дітки повернулися додому з безліччю приємних вражень та подарунками. Відпочинок на узбережжі в словенському місті Струнян посприяв відновленню психоемоційного стану дітей, що так важливо під час війни. Щиро дякуємо нашим словенським друзям за підтримку та співпрацю”, – сказав посадовець.

Зазначимо, поїздка відбулась на запрошення Карітас Словенії та фінансувалась Міністерством закордонних та європейських справ Республіки Словенія.

Як повідомляв ХМ-ІНСАЙД, раніше переможці спортивного проєкту “Пліч-о-пліч” із Хмельниччини отримали в подарунок відпочинок у санаторії. А влітку 130 дітей з різних куточків Хмельниччини поїхали на оздоровлення. Серед них – діти, чиї батьки боронять Україну на передовій, діти загиблих героїв, діти з малозабезпечених сімей, внутрішньо переміщені особи та сироти.



Джерело: xm-inside.com