Ветеран Артур Войтюк став радником начальника Хмельницької облвійськадміністрації Сергія Тюріна. За словами посадовця, це допоможе покращити роботу в напрямку підтримки наших ветеранів.

Про таке Тюрін повідомив на власній сторінці у соцмережі.

Каже, для підсилення роботи у напрямку підтримки ветеранів прийняв рішення долучити до команди своїх радників ветерана Артура Войтюка.

“Він особисто пройшов шлях бойових дій, поранення, лікарських комісій та встановлення інвалідності”, – написав начальник ОВА.

Додав, що на фоні останніх, прикрих для області подій, залучає людину, яка серед іншого буде займатися супроводом бійців з пораненнями, які проходять процедуру встановлення інвалідності.

Працювати новий радник буде на базі Хмельницького районного ветеранського хабу.

“До нього можна звертатися щодо комунікації з цих питань, а також належного обслуговування у відповідних інстанціях. Номер телефону Хмельницького районного ветеранського хабу 38(073)7553055”, – йдеться у відеозверненні Тюріна.

Зазначимо, із відкритих джерел відомо, що Артур Войтюк 13 років зі своїх 29 присвятив військовій службі.

Був членом екіпажу повітряного судна під час миротворчої операції в Конго, керував військовими водолазам та знищував російських окупантів в одному з саперних підрозділів. Капітан Войтюк виконував завдання і в повітрі, і під водою. Під час служби отримав кілька серйозних поранень, через це, а також через інвалідність батька був змушений піти зі служби.

Якраз перед цим за порятунок кількох підлеглих військового нагородили орденом “За мужність” III ступеня.

У 28 років Артуру заново довелося адаптовуватись до цивільного життя. Впоратися з цим Артуру допомогло заснування власної справи – виробництво кави та мерчу COMMANDO COFFEE CO.

(Фото Артура Войтюка із відкритих джерел)



Джерело: xm-inside.com