У місті Славута на Хмельниччині правоохоронці оперативно розшукали викрадений мікроавтобус і затримали підозрюваного чоловіка. На поцупленій машині він мав намір поїхати додому у сусідню область.

За даними слідства, учора, 9 жовтня, близько 03:20 до відділення поліції № 1 Шепетівського районного управління поліції надійшло повідомлення про те, що у Славуті по вулиці Волинська в місцевого жителя викрали вантажний мікроавтобус MERCEDES-BENZ VARIO 814 D.

Під час оперативно-розшукових заходів правоохоронці знайшли викрадений автомобіль та встановили особу зловмисника.

Ним виявився 31-річний житель Вінницької області, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини. На момент вчинення злочину чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння”, – зазначили в поліції.

Як з’ясувалось, на чужій машині злодій збирався поїхати додому. Втім, не встиг — правоохоронці затримали його і вже оголосили підозру у незаконному заволодінні транспортним засобом, вчиненому повторно (ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України). Санкція статті передбачає ув’язнення від п’яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої.



Джерело: xm-inside.com