Правоохоронці затримали 25-річного водія, який у стані сп’яніння спричинив дорожньо-транспортну пригоду із чотирма травмованими, серед них — неповнолітній.

За інформацією поліції Хмельницької області, аварія сталася вчора, 9 жовтня, близько 15 години в селі Кам’янка на Славутчині Шепетівського району.

“25-річний водій автомобіля ЗАЗ Славута, житель села Цвітоха, допустив зіткнення із автомобілем Ford Fiesta під керуванням 37-річної жительки цього ж села. У результаті ДТП водій автомобіля ЗАЗ отримав тілесні ушкодження у вигляді забоїв. Йому надано медичну допомогу без госпіталізації. Водійку автомобіля Ford та двох пасажирів ЗАЗу — 17-річного хлопця та 18-річну дівчину — з тілесними ушкодженнями госпіталізували до Славутської міської лікарні”, – йдеться в інформації.

Як зазначається, перевірка за допомогою приладу “Драгер” показала, що водій ЗАЗу перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння. Поліцейські затримали його.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286-1 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) КК України і наразі встановлюють усі обставини події.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді ув’язнення на строк від 3 до 8 років.

Нагадаємо, на Деражяннщині перекинувся автомобіль, двоє чоловіків отримали травми



Джерело: xm-inside.com